titels

Bereikbaarheid


Gesprekken vinden plaats in de praktijkruimte te Zutendaal, of in de natuur,  waarbij we kunnen starten aan de praktijk of aan één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. De mogelijkheid voor wandelgesprekken kan altijd herbekeken worden, afhankelijk van jouw voorkeur.


Mijn praktijkruimte is gelegen aan een privéwoning in een rustige wijk.  Er is geen wachtruimte voorzien in de praktijk. Hierdoor blijft uw privacy gewaarborgd en zullen afspraken steeds starten op het afgesproken uur. 


Er is voldoende parkeergelegenheid voor de praktijk. Ook met het openbaar vervoer is de praktijk erg gemakkelijk te bereiken. Zo liggen er meerdere haltes van De Lijn op wandelafstand (max. 300m), nl. de haltes Zutendaal Bessemer, Valkenbergstraat, Driesstraat. Ten slotte ligt de praktijk ook op het Limburgs fietsroutenetwerk, vlakbij knooppunt 62. Hierdoor is ook vervoer per fiets een veilige en aangename mogelijkheid.  

Kosten


Een individuele sessie bij Menoia duurt 50 minuten. Het tarief hiervoor bedraagt 50 euro per sessie. Dit kan contant betaald worden tijdens de sessie.


Enkele mutualiteiten voorzien reeds een gedeeltelijke terugbetaling van de sessies. Tijdens ons eerste gesprek zullen we samen bekijken of dit voor jou van toepassing is. Indien dit het geval is, kan je het terugbetalingsformulier opvragen bij jouw mutualiteit en meebrengen bij jouw volgende gesprek.


Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op onze afspraak, vragen we je om ons zo spoedig mogelijk te verwittigen. Dit ten laatste 24u op voorhand. Op deze manier kunnen wij jouw plekje aan iemand anders geven. Indien u niet of laattijdig verwittigt, dient u de gemaakte afspraak toch te vergoeden.


Terugbetaling
Contact
×
×
×

Sitemap